Trimmers

Zwemmen is gezond, nuttig en aangenaam. Daarom biedt ZPV Hieronymus ook begeleiding aan volwassenen (25 +) die graag willen zwemmen. Wij zullen hen helpen met het aanleren of verbeteren van hun zwemslagen en het verbeteren van de conditie. Niveau is niet van belang, de één zwemt baantjes en de ander doet het puur om wat te bewegen en relaxen.

  • Wanneer trainen we
  • Contributie
  • Lid worden
Wanneer trainen we?

We trainen in twee groepen op woensdag avond. De eerste groep traint van 19:30 tot 20:30 en de tweede groep traint van 20:30 tot 21:30. De training vindt plaats in zwembad de Stok, te Roosendaal.

Wil je kijken of het is voor je is, dan kun je gratis 6 keer komen proef trainen. Daarna kan je beslissen of je lid wordt. Aanmelden voor de proeftrainingen kan hier.

Voor de afdeling Trimmers geldt een contributie van € 17,50/maand.

De contributie wordt maandelijks geïnd.

  • Inschrijfkosten bedragen eenmalig €12,50 , die bij de eerste incasso geïnd zullen worden.
  • Bij aanvang lidmaatschap ontvangt het lid ook een toegangspas voor zwembad de Stok. Deze pas is gratis maar er is wel een borg van €7,50 verschuldigd, die ook bij de eerste incasso geïnd zal worden.
  • De contributie dekt de totale kosten per jaar voor de zwemsporter, bad huur en KNZB kosten worden ook per jaar afgerekend.
  • Naast contributie kunnen extra bijdrages verwacht worden voor deelname aan extra trainingen, wedstrijden en competities.
Wil jij graag kijken of trimmen iets voor jou is?

Kom gezellig 6 keer gratis proef trainen! Inschrijven hiervoor kan hier

Lid worden van onze vereniging

Als je al bent komen proef trainen en je wilt lid worden van onze vereniging kun je jezelf inschrijven met het onderstaande inschrijfformulier. Deze mag je uitdraaien, invullen en inleveren bij de eerstvolgende training. Vergeet daarnaast niet om het machtigingsformulier en de verklaring in kader van de AVG in te vullen.

Helaas werkt de link van het inschrijfformulier nog niet, u kunt het opvragen op mailadres: penningmeester@zpv-hieronymus.com

KOM GEZELLIG 6x GRATIS PROEFTRAINEN

ZPV Hieronymus

De zwem- en waterpolovereniging in Roosendaal sinds 1946.

Copyright © 2023 ZPV-Hieronymus | All rights reserved | Branded by Viral Creative Web