Trimmers

Zwemmen is gezond, ongeacht de leeftijd of conditie.

Bij ons Trimmers is snelheid niet van belang. Hier gaat het vooral om gezelligheid en op eigen niveau gezond in beweging te zijn.

Om onze trimgroep voor zoveel mogelijk volwassenen toegankelijk te maken, hebben we op woensdagavond twee groepen.

In groep 1 is men bezig met beweging in het water. Onder begeleiding worden verschillende oefeningen gedaan, waaraan je op eigen tempo mee kunt doen. Liever toch een baantje zwemmen tussendoor? Samen met de rest of toch liever alleen. Dat kan in groep 2. Ook hier kun je dit lekker op eigen tempo doen.

  • Wanneer trainen we
  • Contributie
  • Lid worden
Wanneer trainen we?

We trainen in twee groepen op woensdag avond. De eerste groep traint van 19:30 tot 20:30 en de tweede groep traint van 20:30 tot 21:30. De training vindt plaats in zwembad de Stok, te Roosendaal.

Wil je kijken of het is voor je is, dan kun je gratis 6 keer komen proef trainen. Daarna kan je beslissen of je lid wordt. Aanmelden voor de proeftrainingen kan hier.

Voor de afdeling Trimmers geldt een contributie van € 17,50/maand.

De contributie wordt maandelijks geïnd.

Lid worden van onze vereniging

Als je graag lid wilt worden van onze vereniging dan mag je onderstaand formulier invullen en inleveren. Dat kan per mail of bij de contactpersoon van de Trimmers.

Liever toch wat meer informatie? Spreek gerust de contactpersoon even aan of stuur een bericht naar ledenadministratie@zpv-hieronymus.com

KOM GEZELLIG 6x GRATIS PROEFTRAINEN

ZPV Hieronymus

De zwem- en waterpolovereniging in Roosendaal sinds 1946.

Copyright © 2023 ZPV-Hieronymus | All rights reserved | Branded by Viral Creative Web