6x Gratis Proeftrainen

Dit wil je weten!

Heb je net je zwemdiploma gehaald (Voor wedstrijdzwemmen geldt A, B en C) of heb je deze al een tijdje en wil je graag een op een leuke zwemsport of wil je je zwem-, /waterpolo-/triatlon of trimcarrière graag bij Hieronymus voortzetten?

DAT KAN, je bent van harte welkom bij Hieronymus.

Vul hieronder je gegevens in dan word je uitgenodigd voor 6 gratis proeftrainingen.

Tijdens de proeftrainingen kun je zelf beoordelen of het gekozen onderdeel de juiste keuze is, de trainers kunnen je ook adviseren als je wilt.

Vind je het trainen helemaal te gek (en dat hopen we natuurlijk) dan kun je lid worden van de vereniging. Het inschrijfformulier vind je hier. Ontdek je echter dat de zwemsport niks voor jou is dan is dat ook goed, laat ons dan wel even weten dat je geen lid wilt worden. We hopen dat je dan een leuke andere sport vindt die wel bij je past.

Vul hieronder je gegevens in en maak je keuze uit de verschillende zwemdisciplines. Indien je meerdere zwemsporten wilt proberen is dat natuurlijk mogelijk.

Na verzending krijg je een ontvangstbevestiging per email. De gekozen afdeling neemt dan contact met je op om te laten weten wanneer je welkom bent.

Inschrijven

De persoonsgegevens die je hebt ingevuld worden gebruikt ten behoeve van uw registratie t.b.v. van de zwemactiviteit ( i.v.m. met onder meer verzekering) . zie verder onze privacyverklaring.
  Mocht je niet weten wat dit is, vul dan nee in. (Voor zwemmers die startvergunning/ polokaart hebben (gehad) is er een versnelde toelatings/ overgangsmogelijkheid)


  De gegevens worden alleen bewaard t.b.v. van de uitnodiging voor de proeftraining en zullen indien je besluit geen lid te worden deze vernietigd.

  KOM GEZELLIG 6x GRATIS PROEFTRAINEN

  ZPV Hieronymus

  De zwem- en waterpolovereniging in Roosendaal sinds 1946.

  Copyright © 2023 ZPV-Hieronymus | All rights reserved | Branded by Viral Creative Web