Wedstrijdplanning 2013/2014 afdeling wedstrijdzwemmen online.

Op de kalender zijn alle wedstrijden van het komende seizoen zoals deze nu bekend zijn toegevoegd. Houd er aub rekening mee dat baden nog gereserveerd 

moeten worden en dat soms tijden nog aangepast kunnen worden. Wijzigingen en aanvullingen zullen direct worden aangevuld wanneer dat bekend is.

De kalender voor seizoen 2013-2014 staat hier

Informatie per soort wedstrijden:

Competitiewedstrijden: Data en baden staan (nagenoeg ) vast. Programma in de districtscompetitie wordt nog op enkele programmaonderdelen aangepast.

Swimkick en miniorenwedstrijden ( voor zwemmers tot ca 12 jaar). De data en de programma's zijn bekend. De indeling van de baden volgt in augustus.

OWKW (voor zwemmers junioren 1 e.l.): De data, baden en programma zijn vastgesteld. Alleen voor deel 6 ( 1 juni) is nog geen organiserende vereniging bekend.

Lange Afstand Circuit: De Zeeuwese Kust ( waar we vorige jaar alle LAC wedstrijden zwommen) heeft aangegeven deze niet meer te willen organiseren. In overleg met De Schelde, Warande en Zeeuwse Kust hebben we afgesproken om met deze 4 verenigingen gezamenlijk de LAC te organiseren. Doordat we nu ook bij de planning gezeten hebben, is voorkomen dat de wedstrijden in één weekend vallen met de competitie. Mogelijk vallen ze wel samen met een limietwedstrijd en dan is het aan de zwemmer waar zijn/ haar prioriteit ligt.

Limietwedstrijden: Nog niet alle limietwedstrijden zijn bekend. en van de genoemde wedstrijden ( behalve die we zelf organiseren) is nog niet altijd een programma bekend. In een aantal gevallen is het programma van afgelopen jaar opgenomen vanuit de ervaring dat dit vaak hetzelfde is).