Sponsoren

Hier staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert jouw sponsordoel een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via jouw sponsordoel kunt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!               

Het Wapen van Roosendaal is te vinden op de Oude Markt in Roosendaal. Gastvrouw Maaike Matthijsen van ’t Wapen, ontvangt ons gastvrij voor een feestje na een gewonnen wedstrijd en we zijn welkom met Sinterklaas, Carnaval, of De Tappage. Ook op andere dagen staat de deur van ‘t Wapen voor ons open. U kunt er verder terecht voor recepties en barbecues tot 30 personen.  
Kijk regelmatig eens op de site van Het Wapen van Roosendaal: www.wapenvanroosendaal.nl

                                                                                                                                

Een flink gat in de verdediging: dat is makkelijk scoren! En niet alleen tijdens een wedstrijd. Als u thuis of op uw bedrijf uw verdediging niet op orde heeft, pakken inbrekers hun kansen. Bij onze sponsor SenL Security Solutions weet u zeker dat uw totale beveiliging in betrouwbare handen is. Zij zorgen er met maatwerk voor dat u met een veilig gevoel de deur achter u kunt dichttrekken. Van het juiste hang- en sluitwerk tot complete inbraaksignalerings- en cameraobservatiesystemen: SenL is uw specialist. Ook voor brandbeveiliging en toegangscontrolesystemen. Meer weten? Kijk snel op www.senlsecurity.nl of bel 0165-563339 voor een vrijblijvend adviesgesprek.