uitslag 3e competitiewedstrijd

 De 3e competitiewedstrijd van het seizoen leverde Synchroon zwem- en polovereniging Hieronymus maar liefst 4 medailles op. Deze wedstrijd was in het zwembad De Molen De Hey te Schijndel door Neptunus georganiseerd. Zeer gedisciplineerd werd deze wedstrijd in dit kleine bad georganiseerd.

Vanuit Hieronymus deden de volgende zwemsters op het aanloopniveau mee. Basishouding: Zoë Nuijten (22 ptn). Zeilboot: Doortje van de Merbel (21 ptn). Balletbeen: Kim in ’t Veen (17 ptn), Kim Zomers (19 ptn) en Joyce Sprenkels (20 ptn). Barracuda: Chiara Castro (27 ptn).  

Bij het wedstrijd gedeelte werd er door Hieronymus goede zaken gedaan.

Bij de Senioren haalde Wendy Seijkens net niet het erepodium zij werd 4e. Kirsten van Crugten werd 13e, haar jongere zus Charlotte van Crugten  16e, Cindy Versluis 22e en Patricia Brans 25e.

Bij de Junioren legde Shirley van Putten met 63,182 punten beslag op de 1e plaats. Op ruime afstand van haar concurrenten kreeg zij de gouden medaille omgehangen. Naast het behalen van deze gouden medaille heeft zij de bronzen prestatie medaille van de KNZB behaald. Dit is een unieke medaille en wordt alleen uitgereikt indien een zwemster meer dan 60,000 punten voor junior figuren heeft behaald.

Ook haar teamgenoten deden het goed. Imke van Wezel werd 5e, Manon van Steen 6e, Froukje van Zinnen 7e en Laura van Mechelen 10e.

Deze zwemsters behaalde tijdens deze wedstrijd een felbegeerde limiet. Bij 2 limieten kan men deelnemen aan het NJK. Elke Hoevenaars werd12e, Dorieke van Domburg 13e, Laura Waalwijk 14e, Megan de Jong 17e, Daisy Versluis 19e, Mariska van Eekelen 20e, Tessa van Rijsbergen 21e en Anouk van Steen 23e.

Bij de Age II werd net naast de medailles gegrepen door Laura van Mechelen. Zij werd 4e. Ceylan Dursun 5e, Britt van Putten 6e, Manon Brand 8e en Megan de Jong 11e.

Deze zwemster behaalde ook allen hun limiet. Zij zullen samen in een groepsnummer op de Synchro Beat (NK voor onder de 15 jaar) de vereniging vertegenwoordigen.

In de Age I klasse werd het hele erepodium bezet door de zwemsters van Hieronymus. Goud was er voor Rachell Goorden, Demi van Bogaert behaalde het zilver en Nadja Buurmans werd het brons omgehangen. Lonneke van de Merbel werd 7e, Lilianne Sweere 10e, en Feline Traets 12e. Ook deze zwemsters behaalde een felbegeerde limiet voor deelname aan de Synchro Beat (voor onder de 12 jaar). Daarnaast behaalde Yamina Mens (13e) en  Inez Overbeeke(18e) hun diploma. Anouk Brand werd 19e, Romy Pfeijffer 20e, Kes Elsenaar 23e en Elvira Zomers 25e.

Alle trainsters van Synchroon zwem- en polovereniging Hieronymus feliciteren alle zwemsters met deze mooie resultaten.

In het zelfde weekend werd er ook op het barracuda-niveau diploma gezwommen. Chiara Castro slaagde met 39 punten, Myrthe Franken met 45 punten en Elvira Zomers en Kes Elsenaar behaalde maar liefst 50 punten. Alle trainsters feliciteren deze zwemsters met hun diploma.