Extra kosten Synchroonzwemmen

Kosten wedstrijden

Voor de aanloopmeisjes (beginnend synchroonzwemster) wordt in 2016/2017 een wedstrijdbijdrage van € 3,50 per deelneemster per wedstrijd gevraagd. Voor de wedstrijdgroepen is dit voor 2016/2017 € 5,00 per deelneemster per wedstrijd. In een seizoen zijn er ongeveer 5 wedstrijden. Deze zijn voor de aanloop echter niet verplicht.

Kosten diplomazwemmen

Voor de aanloopmeisjes (beginnend synchroonzwemster) wordt met ingang van seizoen 2016/2017 een bijdrage van € 2,00 per deelneemster per afgenomen diploma gevraagd. Gemiddeld zal een aanloopmeisjes per seizoen voor twee diploma's afzwemmen.

Zwemkleding

De vereniging voorziet de zwemsters van een trainingspak en zwemtas dat wordt geleend. De zwemster dient zelf een badpak, neusklem, badmuts en zwembrilletje aan te schaffen. Voor de wedstrijden en diplomazwemmen is het verplicht een effen zwart badpak en een witte badmuts te dragen. Voor uitvoeringen (shows) moet een zogenaamd showbadpak aangeschaft worden. Dit is altijd in overleg met de trainster omdat de groep hetzelfde showbadpak moet dragen. Deze wordt dan vaak voorzien van pailletten.

KNZB bijdrage

Voor elke zwemster is Hieronymus verplicht diverse KNZB bijdrages te betalen. Zo zijn de kosten voor een zwemster met een startnummer in 2014/2015 vastgesteld op € 42,80. Hier komen ook nog kosten zoals verzekeringspremie en regiopormie bovenop. Voor 2016/2017 vragen we een bijdrage van € 25,00 per zwemster als een tegemoetkoming van deze kosten. Deze wordt middels een automatische incasso afgeschreven.

Eigen bijdrage

Voor 2016/2017 vragen we een eigen bijdrage van € 12,50 per zwemster. Hiervan organiseren we dan het Sinterklaas feest, eventuele Kerstviering, bedankje voor vrijwilligers en een kaartje of kleine attentie bij langdurige ziekte.