Synchroonzwemmen

Synchroonkamp

Deze pagina is onder constructie

Zomershow 2017 synchroonzwemmen succes

De Zomershow van Synchroonzwemmen gehad. Het was weer een geweldige show waar enorm veel publiek op af was gekomen en er heel goed door alle dames is gezwommen. Het was een feestje! De traditie is ook al onze vrijwilligers te bedanken die altijd voor ons klaar staan. En ook dit jaar hebben we ze bedankt en wel met een kofiiebon van Bagels & Beans Roosendaal waar ze een heerlijke kop koffie mogen gaan drinken! Van de andere afdelingen van Hieronymus zijn er ook altijd vrijwilligers die ons willen helpen en ook naar jullie komt dit presentje!

Zondagtraining waterpolo

Zomershow Synchroonzwemmen

Zaterdag 16 juli wordt er door de afdeling Synchroonzwemmen een grote zomershow gegeven. Alle meisjes van klein naar groot laten hier zien wat Synchroonzwemmen is en zwemmen hun eigen uitvoering op muziek. Dit alles in een zomerse sfeer.

De show start om 15:15 uur en zal tot plm. 17:30 uur duren. Er wordt gezwommen in Zwembad de Stok te Roosendaal en de toegang is gratis.

Voorwaarden synchroonzwemmen masters

Om te kunnen zwemmen als master zijn de volgende voorwaarden van toepassing:
  • twee uur en een kwartier training per maand (1 zaterdag per maand);
  • 25 jaar en ouder (FINA reglement);
  • Maximaal 1 nationale wedstrijd per seizoen.

Kerstshow synchroonzwemmen trekt veel publiek

NK Masters succesvol

Mooie 3e competitiewedstrijd synchroonzwemmen

Zondag 14 december is de 3e en alweer laatste competitiewedstrijd van het synchroonzwemseizoen gehouden. Dit keer een thuiswedstrijd voor de meisjes van ZPV-Hieronymus in zwembad de Stok te Roosendaal. 

Voor veel van de aanloopmeisjes, die net begonnen zijn met het synchroonzwemmen was dit dan ook hun eerste wedstrijdervaring en dus heel spannend. Maar in hun eigen zwembad weten ze de weg en voelt het wel een beetje veilig.

Sofie Franken heeft goede Synchro Beat gezwommen

Zaterdag en zondag 24 en 25 mei is de Synchro Beat gezwommen in Hoofddorp. Dit zijn de Nederlandse kampioenschappen voor meisjes in de leeftijd tot 12 jaar, de Age 1 en van 12 tot 15 jaar, de Age 2. Voor Hieronymus is het een mooi einde geworden van het synchroonzwem seizoen.

Eerst wordt er in beide categorieën techniek gezwommen en aan de hand van deze uitslagen wordt er bepaald wie zijn solo, duet of ploeg mag zwemmen. De eerste 12 meisjes mogen starten.

Pagina's

Abonneren op RSS - Synchroonzwemmen