Nieuwe sponsoren wedstrijdzwemmen

Met ingang van dit seizoen kunnen we rekenen op de steun van een aantal nieuwe sponsoren.

Limietenlijst Regionale Zomerkampioenschappen

De Brabantse Zomerkampioenschappen komen er aan.

We hebben de limietenlijst gedraaid en daar kun je op zien welke limieten je hebt gehaald. Iedere zwemmer met limieten krijgt vrijdag 3 mei nog een persoonlijke mail met de limieten voor zover wij die kennen met het verzoek om dat te controleren en aan te geven welke afstanden je echt wil zwemmen.

In de bepalingen is uitdrukkelijk bepaald dat 50 meter limiettijden als eerste worden ingedeeld; je mag uiteraard nog steeds ook met je 25 meter tijd inschrijven.

 

 

Bowlen in kerstvakantie 2019

Met de feestdagen in zicht, leek het ons een leuk idee om met z'n allen iets leuks te doen buiten het zwembad. Afgelopen jaren was het bowlen een succes en daarom willen we het dit seizoen weer doen. We gaan met z'n allen bowlen! We zullen dit gaan doen op donderdag 3 januari 2019 van 16:00 - 17.00u bij de bowling in de damstraat in Roosendaal (http://www.bowlingroosendaal.nl/)

Algemene Ledenvergadering

Op de Algemene Ledenvergadering van 12 december is de contributie voor 2019 als volgt vastgesteld.

Het eerste kwartaal zal de contributie gelijk zijn aan de huidige contributie. Vanaf het tweede kwartaal worden de contributie tarieven aangepast:

- 99 euro -> 107 euro

- 57 euro -> 62 euro

- 49 euro -> 53 euro

- 30 euro -> 33 euro

In januari zal het bestuur samen met de afdelingen een plan maken om de begroting beter in balans te krijgen. In februari zal een ALV plaatsvinden waarop deze plannen zullen worden gepresenteerd en de contributie tarieven vanaf het tweede kwartaal opnieuw zullen worden vastgesteld.

Verslag februari 2019 is toegevoegd

 

Erkend leerbedrijf

 

We krijgen steeds vaker de vraag van mbo-studenten of zij bij Hieronymus hun stage kunnen lopen. Tijdens zo’n mbo stage ben je leerbedrijf.  Om leerbedrijf te worden moet je eerst een erkenning aanvragen.

Hieronymus heeft de erkenning aangevraagd en deze met ingang van 2 oktober 2018 ontvangen. De erkenning wordt per opleiding (crebo) afgegeven.  

Momenteel hebben de erkenning voor:

Uitnodiging ALV

Graag nodigen wij je uit voor de eerstkomende algemene ledenvergadering op dinsdag 5 juni 2018 om 19:30 uur in de Multifunctionele ruimte van zwembad “De Stok”.

Agenda en relevane stukken in de bijlage.

Hoe gaan we om met je persoonlijke gegevens?(de AVG)

Vanaf 25 mei 2018 geldt overal in de Europese Economische Ruimte (EER) dezelfde privacywetgeving. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) trad al op 25 mei 2016 in werking, maar twee jaar na dato wordt begonnen met de handhaving. De AVG vervangt de bestaande ‘Wet bescherming persoonsgegevens’.  Het doel van de AVG is iedereen controle te geven over de verwerking van de eigen persoonsgegevens. Om dit te realiseren zijn beschermingsmaatregelen vastgesteld waaraan ook sportverenigingen moeten voldoen.

Privacy Statement

ZPV Hieronymus hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. ZPV-Hieronymus houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

Sportgala Roosendaal 2017

 

Beste leden,

Op vrijdag 2 maart 2018 vindt in Schouwburg De Kring het jaarlijkse Sportgala Roosendaal plaats.

Dé mogelijkheid om Roosendaalse sporters die in 2017 een topprestatie hebben geleverd, in het zonnetje te zetten en hiervoor te huldigen!
Vorig jaar is het zwemteam Hieronymus 1 sportploeg van het jaar geworden. Dit jaar hebben we voor sportploeg, sportman en sportvrouw (helaas) geen genomineerden.

Borstcrawlcurcus

 

‘Verbeter je borstcrawl techniek’

De borstcrawl is één van de populairste slagen, die veel volwassenen onvoldoende beheersen. Wil jij je conditie en borstcrawl techniek verbeteren? Doe dan mee aan de borstcrawlcursus die wij in samenwerking met de KNZB in De Stok organiseren!

De borstcrawlcursus is geschikt voor zwemmers van alle niveau's, die niet lid zijn van een zwemvereniging : ben je een startende zwemmer die de borstcrawl graag onder de knie wilt krijgen of heb je al enige zwemervaring maar wil je jouw techniek verbeteren, met deze cursus werk je aan de perfecte slag. Na 12 weken kan je minimaal 200 meter borstcrawl zwemmen. Deze curcus kan je helpen bij het verbeteren van je zwemprestatie bij bijvoorbeeld de triatlon.

De laatste dag van het jaar. De laatste uren tikken weg!

Onder het genot van een oliebol en een glaasje kijken we nog een keer terug op het afgelopen jaar, voordat we met onze goede voornemens 2018 instappen. 
Voor onze vereniging was 2017 ambivalent, het jaar van twee gezichten.
We hebben genoten van de toewijding en inzet van onze wedstrijd- en synchroonzwemmers die tot spectaculaire verbeteringen en daarmee tot veel podium plaatsten hebben geleid. Ook de progressie bij onze jongste waterpoloërs is prachtig om te zien Voor de wedstrijdzwemmers was de uitverkiezing, in het voorjaar, van Hieronymus 1 tot sportploeg van het jaar (2016) een absoluut hoogtepunt. Ook de promotie van Hieronymus 2 en de handhaving van Hieronymus 1 in de Hoofdklasse zijn memorabel. Het kampioenschap van de waterpolo dames is er een om op trots op te zijn.

Kortom; 2017 was sportief een goed jaar!.

Pagina's

Abonneren op ZPV Hieronymus RSS